Zimbabwe​

Vi samarbejder med vores partner, Hwange Safaris, når vi gennemfører jagten i Deka-området i Zimbabwe. Det er et førsteklasses statsområde, der er særlig godt til jagt på Kafferbøffel og Elefant.

Deka-området ligger i Zimbabwes vestlige del, og området grænser op til Hwange Nationalpark. Fra Deka er der cirka 150 kilometer til Victoria vandfaldene.

I de seneste år har succesraten på disse jagter ligget konstant på 100%.

Deka-området har en god bestand af Kafferbøffel. Det er kun de ældre bøfler, der jages, og de kan nemt nå op til 40 tommer. Er jagtheldet med dig, kan du også nedlægge en kapital bøffel i størrelsen 40–43 tommer eller måske endnu stærkere.

Områdets trofæelefanter ligger på omkring 50–60 pund pr. stødtand. Kapitale Elefanter kan nå op på mere end 60 pund. Der er mulighed for at få to licenser på Leopard i området pr. år, og Leoparden kan jages samtidig med jagten efter både Bøffel og Elefant. Vi indkvarterer typisk vores gæster i safaricamps direkte i jagtområdet. En camp består af en hovedcamp med tilhørende bungalows. Der er normalt både bad, toilet, strøm og vaskeservice i campen. De fleste gæster ankommer med SAA til Victoria Falls, hvor de bliver hentet. Transferen udtil jagtområdet er en cirka tre timer lang tur i bil.

Bøffeljagt

Bøffeljagten som vi kan arrangere i et privat jagtområde direkte op af Makuti samt i national området, er fantastisk til jagt på Bøffel, Elefant og Sabel. Området er beliggende i den nordlige del af Zimbabwe, og er på ikke mindre end 60-80.000 ha. Mange jægere har igennem tidens løb fået deres drøm om en god bøffel opfyldt i dette område og succesraten ligger på næsten 100 % i dette område. Der er en god bestand af bøffel i området. Der jages kun, på de ældre bøfler, som normalt er på 37-40 tommer. Hvis jagtheldet osv. er med en sker det også, at der kan nedlægges kapitale bøfler på 40-43 tommer eller måske stærkere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os