Tyskland

Vi tilbyder bukkejagt i Tyskland, der afvikles som jagt på egen hånd. Bukkejagten foregår i et område, hvor der er meget skov. Selve revirerne er fra omkring 5.000 hektar til 14.000 hektar, og enkelte steder vil der være en smule agerjord, hvor der også jages.

Områderne ligger i det nordlige Tyskland. Det ene område ligger omkring 60 kilometer sydøst for Rostock, mens det andet ligger cirka 60 kilometer sydøst for Lübeck. Den bedste periode til jagt er fra 1. maj til 15. maj, hvor skoven endnu ikke er for tæt af træernes blade.

Sort råbuk – Forhør om muligheden for at være en af de heldige som kan få lov til afskydning af dette meget sjældne trofæ i Tyskland.

Bukkejagt

Bukkejagten som vi tilbyder i Tyskland, afvikles som jagt på egen hånd. Området hvori bukkejagten tilbydes er bestående af forholdsvis meget skov, samt måske lidt agerjord hvorpå der jages. Der er alle steder hochsitz som benyttes under jagten. Der er normalt en rimelig bestand af råvildt, det må dog ikke forventes at der kan nedlægges medaljebukke på disse arealer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os