Tjekkiet​

Tjekkiet har en meget afvekslende biotop, og det er med til at gøre landet spændende at jage i.

Vi tilbyder blandt andet jagt i reviret, Planicko, som ligger omkring halvanden time sydvest for Prag.

Planicko er cirka 20.000 hektar stort, og det består af omkring 90% skov, mens de resterende 10% er marker, remiser og så videre. Reviret har en meget smuk natur, og området er fra let kuperet til kuperet.​

Planicko har en god bestand af muflon, vildsvin, kronvildt og råvildt. Jagten udføres som pyrschjagt og jagt fra hochsitz. Der er altid jagtføring 1:1, og ledsagere har mulighed for at deltage i jagten.

Indkvartering er for det meste i revirets jagthus, der ligger 10 kilometer fra selve jagtområdet. I jagthuset er der altid god og rigelig mad fra det tjekkiske køkken. Vi tilbyder også jagt fra reviret, Melnik, samt en stribe andre revirer. Der er cirka 800 kilometer fra den dansk-tyske grænse til Prag, og der er gode muligheder for at flyve til Prag, hvorefter vi kan sørge for en transfer til reviret.

Muflon

Hvor vi kan tilbyde denne jagt på Muflon er på reviret ”Planicko”, som ligger ca. 1,5 timers sydvest for Prag. Reviret er på ca. 20.000 ha. og deraf er ca. 90 % skov og ca. 10 % er marker, remiser osv. Der er i reviret en god bestand af Muflon, vildsvin og kronvildt. Af de mufloner som nedlægges er ca. 50 % under 80 cm og de sidste 50 % over 80 cm.

Sikahjort

Aurora Jagtrejser har mulighed for at arrangere jagt på sikahjort I et revir, der ligger i nærheden af byen Pilzn i Tjekkiet. Reviret er på ca. 6.500 ha, hvoraf ca. 40 % er skov, mens resten er marker, remiser osv. Der er i reviret en virkelig god bestand af sikahjorte i alle størrelser, og for de, som gerne vil prøve at jage meget store sikahjorte, er mulighederne gunstige her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os