Tajikistan​

​Vi tilbyder denne meget spændende jagt på nye jagtområder i Tajikistan, der er her mulighed for at jage kæmpestore vildsvin. Jagten foregår i bjergrige områder, op til 800 m over havets overflade.

Jagten er helt i top, når man ønsker at jage kæmpe keilere. ​Der flyves til Dushanbe i Tajikistan og herfra er der transfer på ca. 200 km til jagtområderne. Her vil man blive modtaget af vores partner som er behjælpelig i lufthavnen med at man kommer let og smidig igennem tolden.

Indkvarteringen under jagten forgår i meget simple huse og ofte hos jagtføreren i jagtområdet, man må ikke på nogen måde forvente nogen form for luksus, der leves under samme forhold som familierne i dette land. Der benyttes også simple telte i jagtområdet, helt afhængig af hvor jagten afvikles. Forplejningen er fin og rigelig.

Vildsvin

Trofæstørrelserne på keilere ligger typisk imellem 22-28 cm, dog er der hos nogle af de seneste gæster nedlagt kæmpe trofæer på 28-31 cm. Normalt er der, hvis en gæst ønsker det, på en 5 dages jagt mulighed for, at skyde mellem 4-8 store keilere. Hvis man ønsker trofæer mindre end 22 cm, så er der endda mulighed for at skyde flere keilere. Vægten på de store vildsvin ligger imellem 120-300 kg. Der er mulighed for at rejse optil 5 jægere på samme tidspunkt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os