Sydafrika

​Limpopo Province:

Lodgene er helt nyistandsatte og meget eksklusive. Der er en fantastisk beliggenhed tæt på den berømte Limpopo-flod, hvor vi har flere kilometer flodbred.

Alle lodgene består af separate huse, der har dobbeltværelser og eget toilet og bad. Alle husene har enten ventilator eller aircondition. I det ene af husene er der et stort fællesrum, hvor du finder vores berømte bar. Her mødes gæsterne om aftenen til den obligatoriske “sundowner“ inden aftensmaden. Fra den ene af lodgene kan du fra terrassen se direkte ned til Limpopo-floden, hvor du dagligt kan få både flodheste og krokodiller at se. I det hele taget er der et meget rigt dyreliv at iagttage.

​KNÆK & BRÆK…!!​

Bøffeljagt

Sydafrika er måske ikke det land, der først dukker op på vore dages storvildtjægeres nethinder, når talen drejer sig om storvildtjagt på bl.a. bøffel. Trofækvalitet på bøflerne er MEGET høj, idet tyre med udlæg i nærheden af 43 tommer er forventeligt.

Duejagt

Aurora Jagtrejser kan i samarbejde med vores samarbejdspartner i Free State tilbyde duejagt med mulighed for gåsejagt og andejagt. Haglbøssejagten er i absolut topklasse. Her er muligheden for at haglbøssejægeren, kan få sin jagtdrøm opfyldt. Der kan skydes duer i hundredvis, og til en pris der tåler sammenligning med due jagt i Argentina.

Musina – Limpopo

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os