Jagtrejse til Sydafrika

​Limpopo Province:

Med en jagtrejse til Sydafrika kommer du til, at bo i Lodgene som er helt nyistandsatte og meget eksklusive. Der er en fantastisk beliggenhed tæt på den berømte Limpopo-flod, hvor vi har flere kilometer flodbred.

Alle lodgene består af separate huse, der har dobbeltværelser og eget toilet og bad. På din jagtrejse i Sydafrika har alle husene enten ventilator eller aircondition. I det ene af husene er der et stort fællesrum, hvor du finder vores berømte bar. Her mødes gæsterne om aftenen til den obligatoriske “sundowner“ inden aftensmaden. Der er masser at opleve når du er på jagtrejse i Sydafrika. Vi synes det er vigtig, at vores rejsende får oplevelsen af det ægte Sydafrika. Både når du er ude på jagt, men også når du er hjemme i din lodge. Derfor kan du fra terassen fra én af vores lodges se direkte ned til Limpopo-floden. Her vil du dagligt opleve dyrelivet, hvor du både vil kunne se flodheste og krokodiller i deres naturlige omgivelser.  I det hele taget er der et meget rigt dyreliv at iagttage på hele rejsen.

Plainsgame

Søger du en uforglemmelig ferie i fantastisk eksotiske Afrika, så er Aurora Jagtrejser og Hunterriis i Limpopo og  Eastern Cape Sydafrika et strålende bud med masser af spændende aktiviteter og muligheder for at få en mindeværdig oplevelse. Om du er på udkig efter en jagtferie med vennerne, grupperejse med foreningen eller du søger en safariferie med familien, er Aurora Jagtrejser og Hunterriis et sikkert og seriøst bud.

Tag et nærmere kig på vores spændende destinationer og rejseudbud. Der er desuden mulighed for en individuel tilpasset rejse, hvis der er behov for dette.

Duejagt

Aurora Jagtrejser kan i samarbejde med vores samarbejdspartner i Free State tilbyde duejagt med mulighed for gåsejagt og andejagt. Haglbøssejagten er i absolut topklasse. Her er muligheden for at haglbøssejægeren, kan få sin jagtdrøm opfyldt. Der kan skydes duer i hundredvis, og til en pris der tåler sammenligning med due jagt i Argentina.

Bøffeljagt

Sydafrika er måske ikke det land, der først dukker op på vore dages storvildtjægeres nethinder, når talen drejer sig om storvildtjagt på bl.a. bøffel. Trofækvalitet på bøflerne er MEGET høj, idet tyre med udlæg i nærheden af 43 tommer er forventeligt.

Culling

Vi har bemærket en øget efterspørgsel på hundyrsjagter i Afrika, og har derfor henvendt os til vores partnere dernede, for at høre om de ikke kunne komme op med nogle billige og interessante pakker. Dette har lyttet til, således at vi nu kan tilbyde en spændende 7 dages tur, med jagtføring 1:1 inkl. 16 stk. vildt pr. jæger til en rigtig skarp pris!

Sable

Sable antilopen er med sine bagudrettede horn og næsten sorte pels betragtet af mange som et af Afrikas smukkeste trofæer. Jagten på de sky Sable er noget et utal af jægere drømmer om. Både hanner og hunner bærer horn, hvilket gør en flok Sableantiloper til et meget imponerende syn. 

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os