Spanien​

Du kan jage fire forskellige arter af Ibex i Spanien. Jagten foregår omkring 100 kilometer nord for Valencia, og her er et smukt landskab med en meget frodig natur.

Der er højder op til 2000 meter, og jagten er en bjergjagt, uanset hvilken art du vælger at jage. Vi kører så langt op i bjergene som muligt, og så starter pyrschen til fods. Al jagt foregår på fri vildtbane, og vi sørger for at tilpasse jagten til din fysiske form.​ Disse jagter finder typisk sted i perioden fra midten af november frem til slutningen af marts, men uanset hvornår på året du vælger vores jagter i Spanien, får du en utrolig spændende oplevelse.

Ibex

I Spanien er der mulighed for at jage 4 forskellige Ibex arter, Gredos, Ronda, Sierra Nevada og Beceites Ibex. Der er en mindre forskel på de 4 arter, der gør det svært at skelne dem.

Gemse

Vi har mulighed for at tilbyde en spændene jagt i Spanien på henholdsvis Pyrenean eller Cantabric Chamois. Disse lever i lettere kuperede til kuperede områder i det nordlige Spanien. Gemsen lever på de stejle klippesider, da dens bløde klove er udviklet til at kunne stå fast på de glatte sten. Gemsen har et karakteristisk udseende., og findes ofte på eller over trægrænsen, hvor de lever – Jagten er en bjergjagt og en ok kondition anbefales

Monteria

Her har du mulighed for at, opleve en klassisk spansk drivjagt nær Madrid. Jagtområdet er typisk spansk monteria, med store åbne områder og bjergrige tinder, hvilket gør det utroligt smukt og spændende at jage her.

 Balearean Goat 

Vi har mulighed for at tilbyde dig jagt på Balearean Goat på Mallorca. Man flyver til Palma de Mallorca, hvor man afhentes af vores lokale partner. Man jager i et lettere kupperet område under hensyntagen til den enkelte jægers fysik. Der er muligt ad små vej at køre langt ind i områderne, hvis der er gæster, som ikke har den fornødne fysik til lange vandringer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os