Spanien​

Du kan jage fire forskellige arter af Ibex i Spanien. Jagten foregår omkring 100 kilometer nord for Valencia, og her er et smukt landskab med en meget frodig natur.

Der er højder op til 1.200 meter, og jagten er en bjergjagt, uanset hvilken art du vælger at jage.

Vi kører så langt op i bjergene som muligt, og så starter pyrschen til fods. Al jagt foregår på fri vildtbane, og vi sørger for at tilpasse jagten til din fysiske form.​

Disse jagter finder typisk sted i perioden fra midten af november frem til slutningen af marts, men uanset hvornår på året du vælger vores jagte i Spanien, får du en utrolig spændende oplevelse.

I vores arrangement er der tre jagtdage, og det er valgt, så der er rum til en enkelt dag med dårligt vejr. Jagten er afsluttet, når der er skudt Ibex.

​KNÆK & BRÆK…!!​

Ibex

I Spanien er der mulighed for at jage 4 forskellige Ibex arter, Gredos, Ronda, Sierra Nevada og Beceites Ibex. Der er en mindre forskel på de 4 arter, der gør det svært at skelne dem.

Gemse

Vi har mulighed for at tilbyde en spændene jagt i Spanien på henholdsvis Pyrenean eller Cantabric Chamois. Disse lever i lettere kuperede til kuperede områder i det nordlige Spanien. Gemsen lever på de stejle klippesider, da dens bløde klove er udviklet til at kunne stå fast på de glatte sten. Gemsen har et karakteristisk udseende., og findes ofte på eller over trægrænsen, hvor de lever – Jagten er en bjergjagt og en ok kondition anbefales

Monteria

Oplev en klassisk spansk drivjagt ca. 2,0 times kørsel fra Madrid. Området er utroligt smukt og spændende at jage i pga. det flotte landskab. Der jages i dette område på denne Monteria, hinder/kalve og vildsvin.

Vildged

Jagten på vildged er mulig i Pyrenæerne. Bjergområdet er en del kupperet og det er et åbent område.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os