Slovenien​

Slovenien blev selvstændigt i 1991, og det er siden da blevet et meget populært sted at jage. Slovenien er et klassisk alpeland, og de mange bjerglandskaber gennemskæres af både åer og vandløb.

Landet har en velfungerende infrastruktur,og den meget venlige befolkning lever idag under stabile forhold. Slovenien har stor fordel af sin afvekslende fauna og uberørte natur, som gør, at vildtet trives i landet. I de højeste dele af bjergene lever gemse, som Slovenien er særlig kendt for, og muflon, mens der i de lavere liggende dele blandt andet er kronvildt, råvildt og vildsvin.​

I bliver indkvarteret i en jagthytte og står selv for madlavning sammen med jagtføreren. Alle indkøb foretages i fællesskab, inden I ankommer til jagthytten.

Gemse

Området der jages i, vælges ud fra den enkelte jægers ønske samt kondition. Inden for 3 jagtdage vil der typisk være mulighed for at opnå i hvertfald 1-3 skudchancer til Gemse. Den gennemsnitlige trofæstørrelse, ligger på ca. 90 CIC point. I de højere liggende områder er der mulighed for gemser optil ca. 110 CIC point.

Muflon

En jagt på muflon bør kun planlægges i slutningen af oktober til ca. midten af november hvor muflonen har brunst. Muflonen står typisk i skovområderne optil ca. 1.500 m. trofæ størrelsen ligger på ca. 160-180 CIC point.

Råvildt

Det bedste tidspunkt er fra midten af maj til begyndelsen af august. I august kan gemsejagten kombineres med bukkejagten, bukkene opnår en størrelse på 90-110 CIC point.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os