Skotland​

Jagt i Skotland er et must for alle eventyrlystne og naturelskende jægere. I sidste sæson blev der nedlagt over 200 kron- og sikahjorte samt et stort antal råbukke i de områder, hvor vores gæster jager,

Jagterne foregår i de bedste revirer omkring Aberdeen, Kirriemuir, Huntly, Inverness og Fort William. En af vores vigtigste opgaver er at sørge for, at den enkelte jæger eller en gruppe bliver sendt på jagt et sted, hvor de kan få opfyldt deres ønsker med hensyn til vildt og natur

I Skotland bliver du typisk indkvarteret på en bed and breakfast tæt på jagtområdet. Du kan købe både madpakke og aftensmad på din indkvartering.

Hjortejagterne afvikles som dagjagter, og der jages oftest 2:1. Vi starter cirka klokken 9.30, og så fortsætter jagten frem til klokken 16.00, eller indtil der er nedlagt en hjort.

Bukkejagten afvikles helt traditionelt med morgen- og aftenpyrsch. Skal du alene af sted, kan vi altid hjælpe dig med at finde en rejsekammerat til de meget smukke ture til Skotland.

Rough Shooting

Vi tilbyder denne spændende jagtform på Bognie Estaten, der ligger omkring 50 kilometer fra Aberdeen lufthavn. Dette revir er en blanding af mindre skove, nyplantninger, små remiser, eng, hede og landbrugsarealer. Der er en tæt småvildtbestand med både agerhøns, snepper, fasaner, bekkasiner, duer, harer og kaniner på reviret, og det bedste tidspunkt for disse jagter er november og december. Forvent otte til 10 stykker vildt pr. jæger pr. dag.

​KNÆK & BRÆK…!!​

Hjortejagt

Jagten skal foregå på traditionel vis til fods. Der jagtes normalt 2:1, det foregår på den måde at begge jægere går med stalkeren op i højlandet og man skiftes til at skyde, derved for I del i hinandens oplevelser. Det er vigtigt ved booking at give til kende hvor mange højlandshjorte hver enkelt jæger gerne vil skyde pga. Planlægningen – Ved jagt i disse estates kræves der middel kondition.

Bukkejagt

Bukkejagten kan foregå i et område omkring Dunkel og Blairgowrie som ligger ca. 1 times kørsel fra Edinburgh og 1 time og 20 minutter fra Aberdeen. Jagten vil foregå på de steder hvor stalkerne vurdere, at der er gode muligheder for, at skyde nogle pæne råbukke.

Duejagt

Vores samarbejdspartner råder over et stort område I Skotland. Jagten foregår typisk i et område, omkring Dunkel og Blairgowrie som ligger ca. 1 times kørsel fra Edinburgh og 1 time og 20 minutter fra Aberdeen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os