Serbien​

​I den nordlige del af Serbien ligger Vojvodina provinsen. Denne, er sammen med Banat provinsen, igennem de sidste mange år blevet kendt for den meget frugtbare jord, hvor der avles kæmpe udbytter. Den frugtbare jord gør, at der i området hvert år produceres mange stærke råbukke, som ofte opnår en netto vægt imellem 200-650g, ja eller endnu mere hvis man er heldig.

Bestanden af råvildt er fantastisk, og kan sammenlignes med de gode områder i Ungarn, som også grænser ind til den nordlige del af Serbien`s grænser. Biotopen sammenlignes med Ungarn, dvs. med mange kæmpestore marker med mange remiser på.

Bukkejagt

Bestanden af råvildt er fantastisk, og kan sammenlignes med de gode områder i Ungarn, som også grænser ind til den nordlige del af Serbien`s grænser. Biotopen sammenlignes med Ungarn, dvs. med mange kæmpestore marker med mange remiser på. Den bedste tid at jage råbuk på, ligger imellem den 16. april og den 5. maj, før at vegetationen bliver for høj. Ligeledes er det et godt tidspunkt at jage imellem den 28, juli til den ca. 10. august, hvor brunsten normalt er på sit højeste. På dette tidspunkt er en del af afgrøderne normalt høstet. Jagten forgår som en blanding imellem kørsel i området samt pürschjagt, grundet de store afstande og de store marker.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os