Schweiz​

​Kanton Wallis hvor jagten udøves er en skov/dal som består af en cirka 130 km lang dal og det er oftest her jagten forgår.

I de højere dele af bjergene og ofte over trægrænsen, lever Alpestenbukken. Højden hvor i de lever er ca. 2.500 m over havets overflade. Jagten er oftest muligt at gøre på 1-2 dage, dog er dette naturligvis også meget afhængigt af vejret. Jagten er meget kontrolleret og der gives kun meget få licenser til afskydning af Alpestenbuk hvert år og ikke mange danske jægere har været heldig at få en licens.

Alpestenbuk

Jagten er meget kontrolleret og der gives kun meget få licenser til afskydning af Alpestenbuk hvert år og ikke mange danske jægere har været heldig at få en licens. For at komme i betragtning skal vi indsende en ansøgning på en licens i kundens navn og derefter er det kun at vente med tålmodighed til der udløses en licens. Ofte skal man når dette sker være klar til at kunne rejse med kort varsel. De der har mulighed for det har den største chance for at komme til før de som ikke kan rejse med kort varsel. Der jages/skydes kun dyr der har en alder af 10 år gamle eller mere, normalstørrelse er ca. 80-90 cm. Mulighed for at skyde Alpestenbuk fra 90-100 cm vil også være mulig, men over 100 cm er sjældent.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os