Rusland​

Rusland tilbyder mange muligheder for at jage. Du kan for eksempel jage maralhjort, Ibex og sibirisk råbuk i de sydsibiriske Altai-bjerge. Ovenstående jagt finder sted i grænseområdet op mod Mongoliet, Kina og Kasakhstan, og det er et område med en helt enestående og uberørt natur. Her vil du få vidder at se, der får dig til at måbe.

Jagten finder sted i 1.550–3.000 meters højde og foregår på hesteryg.

Både indkvarteringen og maden er enkel, men selv efter vestlige forhold er den tilstrækkelig. Et godt tidspunkt for denne jagt er september og oktober, hvor vi anbefaler en kombinationstur med jagt efter både maralhjort, Ibex og sibirisk råbuk.

KNÆK & BRÆK…!!

Elg

Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde og lever østlig for Jenissej og i den østlige del af Rusland. Jagtlig set er der underarterne ”Kamchatka-elg”, ”Tschukotka- elg” og ”Jakutischer elg”. De største trofæer nedlægges på Kamchatka halvøen og trofævægten ligger her i gennemsnit imellem 25-35 kg og har et udlæg på ca. 145 til 170 cm. Kapitale elge kan også have en trofævægt over 40 kg samt et udlæg over 175 cm. Derfor sammenlignes Kamchtka elgen også med Alaska/Yukon elgen. Jagten på Kamchatka halvøen er, billigere og derfor et godt alternativ.

Brunbjørn

Rusland kaldes også bjørnelandet det har den største bjørne bestand i verden og den gode trofækvalitet sammen med den gode pris giver en rigtig god grund til at jage bjørn her. Dertil kommer, at jagten på brunbjørn er en traditionel jagt i Rusland, hvilket gør at jagtførerne ved meget om denne jagtform. I Rusland findes der flere forskellige underarter af brunbjørnen, som har forskellige trofæstørrelser. De stærkeste brunbjørne findes alle i den østlig del af Kamtschatka, brunbjørnen (U.A.a Piscator) er den største underart og er stærkere end sin fætter fra Tschukotka, Magadan eller Chabarowsk. Hermed er det heller ikke mærkeligt, når Kamtschatka kaldes bjørne paradiset. Voksne Kamtschatkabjørne opnår en gennemsnitlig skindlængde på 2,70 m. Kapitale bjørne kan opnå en skindlængde på 2,80 m eller stærkere. Efter amerikanske mål svarer det til 8-10 fod.

Tjur og Urfugl

Jagten på tjur og urfugl er en traditionel russisk jagt, som finder sted under parringsceremonien i foråret. Parringsjagten er den absolut mest spændende form for jagt på hannerne, og jagten giver mange gode oplevelser.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os