Rumænien​

I ​Rumænien har vi mulighed foruden Råbuk, Dåhjort, Kronhjort og Gemse, også at kunne arrangere jagt på brunbjørn i flere forskellige revirer, alle steder i disse revirer er succesraten meget høj. Rumænien er medlem af CITES og trofæet kan eksporteres uden problemer.

Bukkejagt

I Rumænien kan vi på mange forskellige steder tilbyde god bukkejagt i områder hvor der kan skydes til en fast pris. Der kan forventes bukke på ca. 250-450 g netto. Der er også mulighed for at skyde større bukke. Muligheden for at skyde medaljebukke er der altid.

Hjortejagt

I Rumænien kan vi på mange forskellige områder tilbyde noget af Rumæniens bedste hjortejagt. Vi samarbejder med statsrevirer og foreningsrevirer i hele Rumænien. En god mulighed for hjortejagt på kronhjorte imellem 8-12 kg og endda større hvis man har godt jagtheld.

Dåhjort

2 af revirerne, hvorpå vi tilbyder denne dåhjortejagt er beliggende ca. 250 km syd/øst for Budapest, lige inde i Rumænien. Revirerne er på ca. 16.000 ha. deraf er ca. 9.000 ha skov.

Brunbjørn

I Rumænien har vi mulighed for at arrangere jagt på brunbjørn i flere forskellige revirer, alle steder i disse revirer er succesraten meget høj. Rumænien er medlem af CITES og trofæet kan eksporteres uden problemer. Bestanden af brunbjørn i de forskellige revirer er god og der er overalt en god mulighed for at skyde brunbjørn fra 350-450 CIC point, ja og endda større, hvis dette måtte være ønsket.

Gemse

I Rumænien kan vi tilbyde nogle af de bedste områder til gemsejagt, og der skydes her hvert år en del medaljetrofæer. Der jages optil ca. 2.500 meters højde i Karpater bjergene, og som består af stejle bjerge med mange dybe dale.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os