​Zimbabwe

Vi samarbejder med vores partner, Hwange Safaris, når vi gennemfører jagten i Deka-området i Zimbabwe. Det er et førsteklasses statsområde, der er særlig godt til jagt på Kafferbøffel og Elefant.

Deka-området ligger i Zimbabwes vestlige del, og området grænser op til Hwange Nationalpark. Fra Deka er der cirka 150 kilometer til Victoria vandfaldene.

I de seneste år har succesraten på disse jagter ligget konstant på 100%.

Jager du Leopard, ligger succesraten på 70–80%. I naboområderne vil der typisk være mulighed for at jage antiloper, Flodhest, Sabel og krokodille. Ønsker du at benytte dig af muligheden for at jage ovenstående, skal du meddele det hjemmefra af hensyn til planlægningen.

Deka-området har en god bestand af Kafferbøffel. Det er kun de ældre bøfler, der jages, og de kan nemt nå op til 40 tommer. Er jagtheldet med dig, kan du også nedlægge en kapital bøffel i størrelsen 40–43 tommer eller måske endnu stærkere.

Områdets trofæelefanter ligger på omkring 50–60 pund pr. stødtand. Kapitale Elefanter kan nå op på mere end 60 pund. Der er mulighed for at få to licenser på Leopard i området pr. år, og Leoparden kan jages samtidig med jagten efter både Bøffel og Elefant. Fra juni til oktober er den bedste periode at jage i, for på det tidspunkt ser du lettest gennem bevoksningen i bush'en. Fra juni til oktober ligger dagtemperaturen på cirka 25 grader, og om natten bliver det køligere. Det er ikke sandsynligt, at der skulle falde regn i perioden fra juni til oktober.

For at få den bedst mulige succesrate, anbefaler vi, at du gennemfører din jagt i Zimbabwe som 1:1. Det giver det bedste resultat.

Vi indkvarterer typisk vores gæster i safaricamps direkte i jagtområdet. En camp består af en hovedcamp med tilhørende bungalows. Der er normalt både bad, toilet, strøm og vaskeservice i campen. De fleste gæster ankommer med SAA til Victoria Falls, hvor de bliver hentet. Transferen udtil jagtområdet er en cirka tre timer lang tur i bil.

​KNÆK & BRÆK...!!​

Hunterriis.dk 

Aurora Jagtrejser