​Tyrkiet

Tyrkiets vildsvinebestand rangerer fra god til meget god. Når det kommer til jagt på store keilere, er Tyrkiet et af de allerbedste jagtlande.

Der nedlægges hvert år et stort antal medaljekeilere. De største er fra 24–30 cm, og gennemsnittet på tænderne er 19–23 cm.​

Jagten i Tyrkiet kan arrangeres som både ansitz og pürschjagt, og den bedste periode er fra maj til midten af november. Der kan også arrangeres jagt i vinter månederne, men det kan være meget koldt, og du må så regne med, at jagten foregår i sne.

De fleste jægere vil i løbet af femjagt dage kunne afgive skud til minimumt o store keilere. Fra midten af oktober og frem til marts er der mulighed for at arrangere jagten som drivjagt eller trykjagt. Der skal være minimum otte jægere, og det er allerbedst med 10–12 jægere pr. hold.

Beozar-Ibex jages i den østlige del af Taurusbjergene, og da jagten typisk foregår ved trægrænsen i en højde mellem 1.800 og 2.800 meter, tilrådes det at være i en rimelig kondition. Den optimale termin for jagten er fra midten af oktober til slutningen af december eller i marts måned, og på grund af den høje bestand af Beozar-Ibex er jagten rimelig sikker.

Størrelsen på trofæerne er normalt omkring 95–110 cm, men der er også mulighed for at nedlægge et kapitalt trofæ over 115 cm.

KNÆK & BRÆK...!!​

Hunterriis.dk 

Aurora Jagtrejser