Skotland

Jagt i Skotland er et must for alle eventyrlystne og naturelskende jægere. I sidste sæson blev der nedlagt over 200 kron- og sikahjorte samt et stort antal råbukke i de områder, hvor vores gæster jager,

Jagterne foregår i de bedste revirer omkring Aberdeen, Kirriemuir, Huntly, Inverness og Fort William. En af vores vigtigste opgaver er at sørge for, at den enkelte jæger eller en gruppe bliver sendt på jagt et sted, hvor de kan få opfyldt deres ønsker med hensyn til vildt og natur

I Skotland bliver du typisk indkvarteret på en bed and breakfast tæt på jagtområdet. Du kan købe både madpakke og aftensmad på din indkvartering.

Hjortejagterne afvikles som dagjagter, og der jages oftest 2:1. Vi starter cirka klokken 9.30, og så fortsætter jagten frem til klokken 16.00, eller indtil der er nedlagt en hjort.

Bukkejagten afvikles helt traditionelt med morgen- og aftenpyrsch. Skal du alene af sted, kan vi altid hjælpe dig med at finde en rejsekammerat til de meget smukke ture til Skotland.

Rough Shooting

Vi tilbyder denne spændende jagtform på Bognie Estaten, der ligger omkring 50 kilometer fra Aberdeen lufthavn. Dette revir er en blanding af mindre skove, nyplantninger, små remiser, eng, hede og landbrugsarealer. Der er en tæt småvildtbestand med både agerhøns, snepper, fasaner, bekkasiner, duer, harer og kaniner på reviret, og det bedste tidspunkt for disse jagter er november og december. Forvent otte til 10 stykker vildt pr. jæger pr. dag.

​KNÆK & BRÆK...!!​

Hunterriis.dk 

Aurora Jagtrejser