polen​

Polen er et land, som rigtig mange jægere vender tilbage til år efter år. Vi samarbejder med jagtforenings- og statsrevirer, og vi kan tilbyde et meget varieret udbud af revirer.

Variationen gælder både sammensætningen og størrelsen på de forskellige vildtarter.Der er en meget afvekslende biotop i Polen, som sikrer, at mange forskellige vildtarter får optimale livsbetingelser.

Det er nu ikke bare vildtarterne, der har optimale betingelser i Polen. Også for jægere er der noget for enhver smag.

Uanset om du er til privat indkvartering, til hotel eller dit helt eget jagtslot, har du muligheden i Polen afhængigt af, hvilket revir, du vælger. Ligemeget hvordan du vælger at bo, vil du komme til at opleve en gæstfrihed og et køkken,som i sig selv gør Polen til en uforglemmelig oplevelse.

Bukke- og hjortejagt i Polen

​Bukkejagt i Polen er meget populært, for der er en god bestand i alle revirer. Vores bukkejagter finder typisk sted omkring Frankfurt an der Oder, Poznan, Bydgoszcz, Wroclaw og Gdansk.

Alle steder har i den netop overståede sæson budt på et højt antal nedlagte råbukke for den enkelte jæger. Hjorte- og dåvildtjagt er også en populær jagtform.

I Polens store skovområder finder du nogle af Europas allerstærkeste bestande.

Polen er et stort land, og du vil få mange gode oplevelser med polsk jagt. Det kan være fristende bare at smutte over grænsen, men kører du ind i landet, er der også mange flotte revirer. Hos Aurora Jagtrejser og Hunterriis.dk finder vi altid en rejse, der passer præcis til dine ønsker.

KNÆK & BRÆK...!!

Hunterriis.dk 

Aurora Jagtrejser