Letland​

Der er mulighed for bukkejagt overalt i Letland, og det er muligt at kombinere denne jagt med jagt på vildsvin eller bæver. Du kan både jage på fastpris eller ud fra en prisliste. En typisk jagt foregår ved, at revirlederen kører jægerne ud i jagtområdet, hvor der kan jages på egen hånd. Der er både hochsitz og pürsch på egen hånd.

Fra 1. juni kan du jagte råbukke, og vi anbefaler,at du kommer i de første to uger, da vegetationen giver de bedste muligheder dér. Alternativt vil vi anbefale, at du venter til brunsten i slutningen af juli eller begyndelsen af august. Her vil du kunne blade bukkene.

Tryk/Drivjagten er meget efterspurgt, og vores gæster giver udtryk for, at det er spændende at kunne jage både elg, kronvildt, vildsvin, råvildt, ulv og ræv på den samme jagt. Det er også et ganske overvældende udbud. Ofte bliver denne form for jagt kombineret med et par aftener med ansitz.

Vil en gruppe overvejende jage kronvildt, foregår det i den vestlige del af Letland, mens der i den østlige del af Letland er mulighed for at jage en større andel af elge.

Kontakt mig og hør meget mere om de mange fine muligheder for både bukkejagt og drivjagt i Letland.

KNÆK & BRÆK...!!

Hunterriis.dk 

Aurora Jagtrejser