Kasakhstan

Skal du jage sibirisk råbuk foregår det i områderne ved Kustanai og Petropavlovsk. Her bliver du indkvarteret i en hovedcamp,og så jager du derfra. Du skal regne med, at der er en del kørsel i bil i jagtområdet. Det er nødvendigt, for at I kan orientere jer om de kæmpe store områder og enorme vidder, som virker næsten uendelige. Men det er det hele værd. Den største sibiriske råbuk, vi fik skudt iområdet i sæsonen 2010, var på 1.250gram, og der blev skudt en hel del råbukke i størrelsen 950–1.100 gram.

Jagten på Maralhjort og Ibex finder sted i den sydøstlige del af Kasakhstan. Det foregår i mellem 1.500 og 3.000 meters højde, og vi jager fra hesteryg ud fra hovedcamp'en.

Det må forventes, at I vil være væk fra hovedcamp'en i op til fire dage i træk, og når I er ude i området,overnattes der i små fly camps.

Du kan regne med storslåede naturoplevelser i et område, der er næsten helt uberørt, ogsom helt sikkert vil få dig til at tabe kæben af benovelse over viddernes størrelse og skønhed.

Ibexjagten foregår for det meste i Kirgisien. Jagten foregår i et sted mellem 2.000 og 4.000 meters højde helt afhængig af jægerens fysik. Også på denne tur jager vi ud fra en hovedcamp, men vi forventer at overnatte i mindre flycamps ude i selve jagtområdet.

Der bliver arrangeret gruppeture med rejseleder fra Aurora Jagtrejser i dette område, og det er meget populære ture. I 2014 nedlagde ni jægere i alt 10 Ibex på gruppeturen, og du er velkommen til at kontakte os og høre meget mere om denne spændende og oplevelsesrige tur.

KNÆK & BRÆK...!!

Hunterriis.dk 

Aurora Jagtrejser