Australien

I Australien tilbyder vi jagt påVandbøffel,Keiler, Barteng, Scrub Bull, Vildged samt ænder og gæs. Vi jager disse arter i Northern Territory på grænsen indtil Kakadu Nationalparken. Jagtområdet har en størrelse på ca. 50.000 ha og ligger ​ca.250 km øst for Darwin, vores partner råder alene over jagten i dette ​område.

Vandbøffel, Scrub Bull og Keilere er hovedvildtarterne i dette område. Som tillæg i månederne fra og med august og indtil december er der gode muligheder som tillæg at jage på gæs og ​vildænder.

Vandbøffelen opnår ofte optil 100CIC point eller endda mere, hornlængden er ofte 190cm eller mere på de helt store trofæer.

Bestanden af keiler er høj og ​trofæerne her opnår meget ofte 18-22 cm eller mere. Den mest optimale jagtperiode er fra maj til oktober. I jagtområdet indkvarteres man i telte eller bungalows. Hvert soverum har klimaanlæg og badeværelse.

Forplejningen er god og rigelig og efter ønske er der mulighed for at prøve de gode australske rødvine. Desuden er der ​også mulighed for at fiske i forbindelse med jagten.

knæk & bræk...!!

Hunterriis.dk 

Aurora Jagtrejser