Jagtrejse i Polen​ – De danske jægers foretrukne jagtrejse – Oplev her kronhjort, bukkejagt, dåhjort, muflon og de populære drivjagter i vinterhalvåret.

Vær vidne til den berømte kronhjort i Polen

Drømmer du om en jagtrejse, hvor du kan opleve jagt på skovens konge kronhjorten, den graciøse og yndefulde råbuk, og de til tider adrenalinpumpende drivjagter, + meget mere, så er Polen helt klart et godt valg. Polen er et land, som rigtig mange jægere vender tilbage til år efter år, og dette er ikke uden grund. Vi samarbejder med jagtforenings- og statsrevirer, og vi kan tilbyde et meget varieret udbud af revirer.

Variationen gælder både sammensætningen og størrelsen på de forskellige vildtarter. Der er en meget afvekslende biotop i Polen, som er med til at sikrer, at de mange forskellige vildtarter får optimale livsbetingelser.

Det er nu ikke bare vildtarterne, der har optimale betingelser i Polen, dette gælder også for jægerne. I Polen er der helt sikkert en Jagtrejse for enhver smag.

Vi tilbyder også jagtrejse til Sydafrika 

Kronhjort i Polen

Se en kornhjort i Polen med en hjortejagt, som kan foregå på reviret Szarak Dzialdowo, hvor vi har hjortejagten. Det mest optimale tidspunkt er fra ca. 15-30. september, hvor brunsten normalt er på sit højeste i dette revir. Reviret er på i alt ca. 10.200 ha. deraf er der ca. 6.850 ha skov, resten er dyrkede marker og remiser, i øvrigt med en rimelig afvekslende biotop.

Dåhjort

Reviret hvorpå jagten kan foregå er på i alt 7.500 ha, deraf er 3.850 ha skov, resten er marker, enge, remiser osv.

Muflon

Området hvorpå jagten foregår er i revirer som ligger ca. 70 -80 km syd for Wroclaw i nærheden af Swidnica eller på et par af naborevirerne. Jagten på disse steder, er meget spændende da biotopen er meget afvekslende og hele området er lettere kuperet. Der er mulighed for at jage på i alt ca. 14.500 ha, deraf er ca. 9.500 ha skov, resten er marker, engdrag samt større og mindre remiser.

Vildsvin

Det bedste er hvis man kan vælge et tidspunkt omkring eller når der er fuldmåne. Alle ved at vildsvinejagten typisk er sen aften eller nattejagt, derfor tilrådes det at man jager med en meget lysstærk kikkert. Indkvarteringen vil være ca. midt i reviret privat hos skovfogeden se billede eller på et hyggeligt hotel – Der vil her blive serveret rigeligt med god mad og drikke fra det polske køkken.

Drivjagt i Polen

Drivjagt til Polen afvikles i henhold til de enkelte dages parole, dette gør sig også gældende hvad angår afskydning af de forskellige vildtarter. Der vil være mulighed for at skyde Kronhjort eller Dåhjort på drivjagten hvis dette ønskes og hvis disse er fri i afskydningsplanen

Hundyrsjagt

Hundyrsjagt er en stor oplevelse for få penge. Det er en idéel mulighed for den økonomisk bevidste jæger, der ønsker at få en stor oplevelse uden at betale en masse. På hundyrsjagt jages et udvalg af rådyr, dådyr og krondyr, med mulighed for at fange vildsvin ved siden af.

Bukkejagt i Polen

Bukkejagt i Polen kan arrangeres på mange måder, og med mange forskellige priser, lige fra en hurtig pris til 8 faste priser. Dette sikre dig at du nogenlunde ved hvad en tur til Polen vil koste både før, under og efter jagten  –  SE NEDENSTÅENDE TILBUD

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os