Norge​

I et meget flot skovterræn i vildmarken ved Svelgfoss, kan vi tilbyde bæverjagt i Norge. Jagten foregår som typisk pürschjagt langs de små floder og mellem de små vandhuller, eller som posteringsjagt ved en bæverdæmning eller bæverhytte.

Det er et stort område at udøve jagt i, med gode leveområder for bæveren som kan blive optil 25 kg i dette område og 1 meter lang inklusiv halen, som kan være 30 cm lang. Indkvarteringen er i en rigtig flot jagthytte midt i jagtterrænet, hvor der er bilvej hele vejen. Opholdet er selvhushold. Der skal medbringes enten sovepose eller sengetøj og håndklæder.

Bæver

I et meget flot skovterræn i vildmarken ved Svelgfoss, kan vi tilbyde bæverjagt i Norge. Jagten foregår som typisk pürschjagt langs de små floder og mellem de små vandhuller, eller som posteringsjagt ved en bæverdæmning eller bæverhytte. Det er et stort område at udøve jagt i, med gode leveområder for bæveren som kan blive optil 25 kg i dette område og 1 meter lang inklusiv halen, som kan være 30 cm lang.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os