Namibia​

Landskabet i Namibia er kendetegnet ved den store ørken og de mange steppelignende områder. Landets navn stammer fra Namibia Ørkenen, som også er det mest kendte område i Namibia. Ørkenen ligger langs med Atlanterhavskysten. Der er meget afvekslende biotoper i Namibia. Derfor er det et meget udfordrende og spændende land at jage i.

Selve farmen er omgivet af et fladt til kuperet terræn med en meget varieret biotop. Farmen ligger på et jagtområde, hvor der i alt er omkring 30.000 hektar at jage på. Lederen af Hillendale er Freund Johann van den Berg, som sammen med sine dygtige PH’ere gør enhver jagt til en stor og meget spændende oplevelse.

De arter, der typisk jages på, er Kudu, Oryx, Gnu, Springbuk, Eland, Impala og Vortesvin. Det er muligt at jage på 18 forskellige arter på farmen, og så er der også lige mulighed for at jage både Leopard og Gepard.

Indkvarteringen på holder en meget fin kvalitet. Der er dobbeltværelser med eget badeværelse, og maden serveres i det centrale opholdsrum i lodgen. I opholdsrummet er der også indrettet en hyggelig bar.

Gepard

Områderne, hvori jagten vil forgå, ligger ca. 30 minutters kørsel fra Windhoek. Arealerne der jages i er på ca. 50.000 ha., som primært bruges til opdræt af får og kvæg. Områderne er åbne, kun hegnet for kvæg og får. Ind imellem disse ”åbne” områder ligger der forskellige gamefence, og der jages overalt, helt afhængig af hvor de har observeret Gepard.

Plainsgame

De arter, der typisk jages i Namibia, er Kudu, Oryx, Gnu, Springbuk, Eland, Impala og Vortesvin. Det er muligt at jage på ca. 18 forskellige arter på den farm vi kommer, og så er der også lige mulighed for at jage både Leopard og Gepard.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os