Namibia​

Landskabet i Namibia er kendetegnet ved den store ørken og de mange steppelignende områder. Landets navn stammer fra Namibia Ørkenen, som også er det mest kendte område i Namibia. Ørkenen ligger langs med Atlanterhavskysten. Der er meget afvekslende biotoper i Namibia. Derfor er det et meget udfordrende og spændende land at jage i. En stor del af vores jagter i Namibia foregår på jagtfarmen Hillendale, som ligger i den nordlige del af landet cirka 100 kilometer syd for Etosha Nationalpark og omkring 60 kilometer nordvest for byen Qutjo.

Selve Hillendale-farmen er omgivet af et fladt til kuperet terræn med en meget varieret biotop. Farmen ligger på et jagtområde, hvor der i alt er omkring 30.000 hektar at jage på .Lederen af Hillendale er Freund Johann van den Berg, som sammen med sine dygtige PH’ere gør enhver jagt til en stor og meget spændende oplevelse.

De arter, der typisk jages på Hillendale, er Kudu, Oryx, Gnu, Springbuk, Eland, Impala og Vortesvin. Det er muligt at jage på 18 forskellige arter på farmen, og så er der også lige mulighed for at jage både Leopard og Gepard.

Jagterne gennemføres normalt som pyrschjagt, hvor bilen bruges til at fragte os rundt i området, for der er store afstande og meget, meget store vidder i området. Der er også mulighed for anstandsjagt ved vandhullerne, og det er især aktuelt, hvis det drejer sig om jagt på Vortesvin.

En jagt afvikles typisk over fem jagtdage, og det kan arrangeres både som 1:1 og som 2:1.

Indkvarteringen på Hillendale holder en meget fin kvalitet. Der er dobbeltværelser med eget badeværelse, og maden serveres i det centrale opholdsrum i lodgen. I opholdsrummet er der også indrettet en hyggelig bar.

KNÆK OG BRÆK…!!

Gepard

Områderne, hvori jagten vil forgå, ligger ca. 30 minutters kørsel fra Windhoek. Arealerne der jages i er på ca. 50.000 ha., som primært bruges til opdræt af får og kvæg. Områderne er åbne, kun hegnet for kvæg og får. Ind imellem disse ”åbne” områder ligger der forskellige gamefence, og der jages overalt, helt afhængig af hvor de har observeret Gepard.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os