Mozambique​

Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika. Her findes der store flokke af bøfler, mange elefanter, krokodiller og forskellige antiloper.

Ved siden af de meget store bøffelflokke, som bevæger sig rundt i dette område, forekommer der også mindre grupper. Typisk jager man efter disse mindre grupper, da det kan være ret svært at få et enkelt dyr fri til skud i de store flokke. Og muligheden for at skyde bøffel nr. 2 er stor, hvis man måtte have et ønske om det. Oftest jages der 2:1 i dette område pga. af det store antal af bøfler. Det er klassisk afrikansk bøffeljagt, hvor man vil se mange bøfler og elefanter

Leopard

Bestanden af leopard er stor i dette område, og dette giver mulighed for en meget høj succesrate. Der jages på bait, men det sker ofte at en leopard skydes ved dagslys på pürsch, eller på baiten i løbet af dagen. Leopardlicensen frigives når der bookes minimum 12 dages jagt. Der er i dagtimerne også mulighed for at jage de øvrige arter i området.

Elefant

Området er også meget kendt for den store bestand af elefanter, da området også grænser op til Tanzania, som er kendt for de gode elefantjagter. I området er der tidligere skudt meget store elefanter. Man kan forvente ca. 60-70 punds elefanter her. Med held er der mulighed for at skyde endnu større elefanter. Tidligere er der skudt elefanter på 100 pund i området. I øjeblikket gives der kun 2 licenser fri i området om året, hvilket gør at der bør bookes i god tid, hvis man vil have muligheden for en af disse licenser.

Sabel

Dette er et godt sted at skyde sin sabel, på grund af de virkelige flotte trofæer sammenlignet med prisen for trofæet. Normalt skydes der Sabel imellem 38-42 tommer., men der er også mulighed for at skyde kapitale trofæer over 42 tommer. Der flyves normalt til Johannesburg – Maputo – Lichinga, og fra Lichinga er der ca. 5-6 timers køretid til jagtområdet

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os