Mauritius​

Jagten på Rusa hjorten er optimal i perioden fra august til og med november. Rusahjortene som skydes på Mauritius måler normalt fra 30-34 inch’s / 76-84 cm., og de har sædvanligvis en meget massiv base, der kan opnå en diameter på op til 25 cm. Højere kapitale Rusa hjorte, op til 36 inch eller mere,kan sandsynligvis også findes, hvis en jæger har interesse i det.

Forhør eventuelt på hele programmet. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Rusa Hjorten jages fra 1. juni til 1. januar. Bedste tidspunkt er i brunsten fra midten af juli til slutningen af august.

Fiskeri:

Efter ønske er der også gode muligheder for at fiske halv eller heldags. Prisen for dette betales direkte til skipperen på båden, for eksklusivt at have båden for sig selv. ​Hvis dette er et ønske er det en fordel at meddele dette ved booking så der kan reserveres en dag på båden.

Fra Juni til november har men gode chancer for at fiske forskellige Tunfisk, Makrel, Barracuda og Wahoo. Chancen for Marlin på dette tidspunkt er lille. Den gode tidspunkt for Marlin er fra januar til maj, men på dette tispunkt kan man ikke jage Rusa hjorten.​

KNÆK OG BRÆK…!!

Rusahjort

Jagten på Rusa hjorten er optimal i perioden fra august til og med november. Rusa hjortene som skydes på Mauritius måler normalt fra 30-34 inch’s, dvs. mellem 76-84 cm. De har sædvanligvis en meget massiv base, der kan opnå en diameter på op til 25 cm. Højere kapitale Rusa hjorte, op til 36 inch eller mere, kan sandsynligvis også findes, hvis en jæger har interesse i det.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os