Kasakhstan​

Skal du jage sibirisk råbuk foregår det i områderne ved Kustanai og Petropavlovsk. Her bliver du indkvarteret i en hovedcamp,og så jager du derfra. Du skal regne med, at der er en del kørsel i bil i jagtområdet. Det er nødvendigt, for at I kan orientere jer om de kæmpe store områder og enorme vidder, som virker næsten uendelige. Men det er det hele værd. Den største sibiriske råbuk, vi fik skudt iområdet i sæsonen 2018, var på 1.650 gram, og der blev skudt en hel del råbukke i størrelsen 950–1.100 gram.

Jagten på Maralhjort og Ibex finder sted i den sydøstlige del af Kasakhstan. Det foregår i mellem 1.500 og 3.000 meters højde, og vi jager fra hesteryg ud fra hovedcamp’en. Det må forventes, at I vil være væk fra hovedcamp’en i op til fire dage i træk, og når I er ude i området, overnattes der i små fly camps. Du kan regne med storslåede naturoplevelser i et område, der er næsten helt uberørt, ogsom helt sikkert vil få dig til at tabe kæben af benovelse over viddernes størrelse og skønhed.

Ibexjagten foregår for det meste i Kirgisien. Jagten foregår i et sted mellem 2.000 og 4.000 meters højde helt afhængig af jægerens fysik. Også på denne tur jager vi ud fra en hovedcamp, men vi forventer at overnatte i mindre flycamps ude i selve jagtområdet.

Der bliver arrangeret gruppeturer med rejseleder fra Aurora Jagtrejser i dette område, og det er meget populære ture.

Sibirisk Råbuk

Karakteristisk, for Kustanai og Petropavlosk er, at der her findes nogle meget stærke Sibiriske Råbukke. Gennemsnitsvægten på trofæerne ligger på 800-1000 g. Stærke trofæer er på 1000-1200 g og der nedlægges også årligt kapitale trofæer på mere end 1200 g.

Ibex

Kasakhstan er kendt over hele verden for jagten på de meget store og flotte Ibex. Dette gør, at mange jægere vælger at jage Ibex her. Jagten foregår i den sydøstlige del af Kasakhstan i områderne Pforte og Altyn Emel National Park

Maralhjort

Det karakteristiske for Maralhjorten er, at den ikke har krone, og oftest har imellem 12-14 ender. Maralhjorten lever mest i bjergområderne, og den passerer de stejle bjergskråninger så let som ingenting, til trods for sin kropsvægt, som ligger imellem 230-300 kg.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os