Irland​

Jagten er baseret på kvalitet og ikke på kvantitet. Selve jagtområdet er på cirka 100.000 acres, og området ligger en times kørsel i sydøstlig retning fra Dublin lufthavn.

Indkvarteringen finder sted i et godt hus i nærheden af jagtområdet. Jagten foregår i kuperede områder, så der skal en rimelig kondition til for at være med.

Afskydning finder kun sted under kontrollerede forhold, og der skydes hvert år flere rigtig flotte medaljehjorte.

Den irske natur er en oplevelse i sig selv, og irerne selv er meget gæstfrie og imødekommende mennesker, som er interesserede i, at jagten skal blive vellykket.

Øen Irland har et areal på 84.421 km2, og omkring 83% af øen tilhører republikken Irland. Øener afgrænses af Atlanterhavet i vest, og i nordøst er det nordkanalen, der udgør en naturlig grænse. Øst for øen bruser det Irske hav, og syd for øen ligger både Skt. Georgeskanal og Det Keltiske hav.

Irlands vestkyst består af klipper, bakker og små bjerge, hvor det højeste punkt er Carrauntoohill, som er godt 1.000 meter højt.

Den irske kultur er spredt ud over hele verden. Den irske øl, Guiness, er verdenskendt, ligesom deres folkemusik også er populær over hele verden. En anden irsk specialitet, du bør opleve, når du besøger øen, er riverdance.

​KNÆK & BRÆK…!!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os