Australien​

​I Australien tilbyder vi jagt påVandbøffel,Keiler, Barteng, Scrub Bull, Vildged samt ænder og gæs. Vi jager disse arter i Northern Territory på grænsen indtil Kakadu Nationalparken. Jagtområdet har en størrelse på ca. 50.000 ha og ligger ​ca.250 km øst for Darwin, vores partner råder alene over jagten i dette ​område.

Vandbøffel, Scrub Bull og Keilere er hovedvildtarterne i dette område. Som tillæg i månederne fra og med august og indtil december er der gode muligheder som tillæg at jage på gæs og ​vildænder. Vandbøffelen opnår ofte optil 100CIC point eller endda mere, hornlængden er ofte 190cm eller mere på de helt store trofæer.

Bestanden af keiler er høj og ​trofæerne her opnår meget ofte 18-22 cm eller mere. Den mest optimale jagtperiode er fra maj til oktober. I jagtområdet indkvarteres man i telte eller bungalows. Hvert soverum har klimaanlæg og badeværelse.

Forplejningen er god og rigelig og efter ønske er der mulighed for at prøve de gode australske rødvine. Desuden er der ​også mulighed for at fiske i forbindelse med jagten.

Vandbøffel

Bestanden af vandbøfler er rigtig god, og vigtigste områder for bøflerne er vådområderne med deres urskovslignende karakter. De åbne bush- og græsarealer er særligt besøgt om formiddagen, hvor vandbøflen ynder at græsse. De tyre, der oftest skydes, opmåles typisk til ca. 90 -100 SCI – point, og horn med et udlæg på over 190 cm. er ingen undtagelse.

Banteng

Banteng, også kendt som tembadau, er en art af kvæg, der findes i Sydøstasien. Længden på hoved og krop er mellem 1,9 og 3,68 m. Vilde banteng er typisk større og tungere end deres tamme kolleger, men er ellers ens i udseendet

Keiler

Chancen for at skyde keilere er god. Disse opnår en vægt op til omkring ca. 130 kg. og tænderne har ofte en længde mellem på mellem 16 – 22 cm. Der er endda leveret kapitale keilere op til 29 cm.

Saltvandskrokodille

Saltvandskrokodillen er den største af alle nulevende krybdyr og den farligste for mennesker. Den lever i Sydøstasien og i det nordlige Australien. Voksne hanner er typisk 5 meter lange, men enkelte kan blive 6-7 meter lange og veje mere end 1000 kg. En normal han vejer omkring 450 kg. Hunner er meget mindre end hanner med en længde typisk på 2,5 til 3 meter.

Dingos

Dingo er en rødmosset ulv – en slags vild hund, der formentlig nedstammer fra indiske ulve. Dingoen er især kendt som et australsk dyr, men findes ikke kun der og stammer ikke oprindeligt fra Australien.

Kænguru

Kænguruer er en familie af pungdyr. De hører til blandt de mest velkendte pungdyr og er typiske repræsentanter for Australiens fauna, men findes også på Ny Guinea. Kænguruer kendetegnes ved de tydeligt længere bagben og er planteædere, der overvejende er aktive i skumringen og om natten.

Scrub bulls

Tekst kommer snart

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os