Australien​

​I Australien tilbyder vi jagt påVandbøffel,Keiler, Barteng, Scrub Bull, Vildged samt ænder og gæs. Vi jager disse arter i Northern Territory på grænsen indtil Kakadu Nationalparken. Jagtområdet har en størrelse på ca. 50.000 ha og ligger ​ca.250 km øst for Darwin, vores partner råder alene over jagten i dette ​område.

Vandbøffel, Scrub Bull og Keilere er hovedvildtarterne i dette område. Som tillæg i månederne fra og med august og indtil december er der gode muligheder som tillæg at jage på gæs og ​vildænder.

Vandbøffelen opnår ofte optil 100CIC point eller endda mere, hornlængden er ofte 190cm eller mere på de helt store trofæer.

Bestanden af keiler er høj og ​trofæerne her opnår meget ofte 18-22 cm eller mere. Den mest optimale jagtperiode er fra maj til oktober. I jagtområdet indkvarteres man i telte eller bungalows. Hvert soverum har klimaanlæg og badeværelse.

Forplejningen er god og rigelig og efter ønske er der mulighed for at prøve de gode australske rødvine. Desuden er der ​også mulighed for at fiske i forbindelse med jagten.

KNÆK & BRÆK…!!

Vandbøffel

Bestanden af vandbøfler er rigtig god, og vigtigste områder for bøflerne er vådområderne med deres urskovslignende karakter. De åbne bush- og græsarealer er særligt besøgt om formiddagen, hvor vandbøflen ynder at græsse. De tyre, der oftest skydes, opmåles typisk til ca. 90 -100 SCI – point, og horn med et udlæg på over 190 cm. er ingen undtagelse.

Banteng

Tekst kommer snart

Keiler

Tekst kommer snart

Saltvandskrokodille

Tekst kommer snart

Dingos

Tekst kommer snart

Kænguru

Tekst kommer snart

Scrub bulls

Tekst kommer snart

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os